NINASTA

Hei, Olen Nina Uski, perheenäiti,
mainostoimistoyrittäjä, AD Porvoosta

Olen 50-vuotias perheenäiti ja mainostoimistoyrittäjä, AD (Art Director) Porvoosta. Perheeseen kuuluu aviomies, teinipojat (16- ja 14-vuotta) sekä Nelson-koira. 

Ihmisenä olen avoin, lämmin, periksiantamaton, oikeudenmukainen ja sydämellinen, toivottavasti saan tämän välitettyä teille äänestäjille.

 

Lähdin politiikkaan oikeastaan sattuman kautta, ystäväperheen äiti houkutteli minua tai miestäni mukaan Kokoomukseen. 

Teimme kotona päätöksen, että minä olen se joka meidän perheestä lähtee kunnallisvaaleihin vuonna 2013. 

Kokoomuksesta pääsi tuona vaalivuonna kolme ensikertalaista valtuustoon, olen nyt toista kautta kaupunginvaltuustossa ja ensimmäistä kautta kaupunginhallituksen jäsen. 

Olen kaupunginhallituksen edustaja sivistyslautakunnassa ja varajäsen Maakuntavaltuustossa.

 

Elämä paikallispolitiikkona ja ihan arkisena äitinä on opettanut minulle paljon. Kärsivällisyyteni on kasvanut, ainakin hetkittäin, ymmärrän nykyään paremmin päätöksentekoa paikallistasolla.

Yhteistyöllä on suuri merkitys valtuustossa ja lautakunnissa. Itse toivoisin, että seuraavalla valtuustokaudella Kokoomuksen ehdokkaita olisi enemmän kunnallisvaaleissa ja saisimme valtuustoon 

selkeästi enemmän paikkoja kotikaupunkimme päätöksenteossa. Uskon että valtasuhteiden muutos olisi Porvoon kehitykselle hyväksi.

Oma arvomaailma on kovin perhekeskeinen ja isänmaallinen. Suuret rakkaudet ovat rakkaissa pojissani, miehessäni ja lähiperheessäni.

 

Oma arvomaailma on kovin perhekeskeinen ja isänmaallinen. Suuret rakkaudet ovat rakkaissa pojissani, miehessäni ja lähiperheessäni.

Ystävät ovat myös tärkeitä. Uusporvoolaisena olemme saaneet paljon ihania ja rakkaita ystäviä, voimme olla kiitollisia kaikesta mitä Porvoo on meille tarjonnut. Kodin, luonnon läheisyyden,

hienoja ystäviä ja naapureita, paljon harrastusmahdollisuuksia ja ihania muistoja. Olen asunut ennen Porvooseen muuttamista Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla.

 

Panostan paljon aikaani lasteni harrastuksien parissa, lajit ovat vaihtuneet vuosien varrella mutta intohimo liikkumiseen on säilynyt.

Itselleni on todella tärkeää, että lapset ja nuoret liikkuvat ja harrastavat. Liikunta estää syrjäymistä, lisää elämänkokemusta, auttaa saamaan erilaisia ystäviä, opettaa käyttäytymisen tärkeyden ja yhteisen tekemisen sekä erilaisuuden kunnioittamisen. Poikien liikunnan ja erilaisten kilpailujen kautta olen saanut viettää niin paljon upeita hetkiä ja samaan aikaan oma tuttavapiiri on kasvanut.

Olenkin aina sanonut pojilleni, että keskityn heidän hyvään oloon niin kauan kuin he minua tarvitsevat. Nämä yhteiset hetket on kuin ”laittaisi rahaa pankkiin”. Läheisyys, läsnäolo ja nuorten asioista

välittäminen on korvaamattoman arvokasta. 

Elämä välillä koettelee. On jaksettava uskoa tulevaisuuteen.

 

Itse olen reipastunut myös liikunnassa. Sairastuin 2016 rintasyöpään ja oma kuntoni romahti täysin rankkojen syöpähoitojen aikana. Sairastuminen opetti sen miten laadukas ja hyvä meidän terveydenhoito on, miten hyvää huolta meistä pidetään jos elämää kohtaa vaikea sairastuminen.

 

Nyt kuitenkin eduskuntavaalit lähestyy. Päätin lähteä edustamaan Porvoon kokoomusta, jotta saisimme oman kokoomuslaisen ehdokkaan. 

Mielestäni Itä-Uudeltamaan edustus pitäisi saada nostettua paremmalle tasolle jotta meille tärkeät itäisen puolen hankkeet saisivat paremman painoarvon.

On tärkeää, että äänestät 14.4. Muista äänestää oman arvomaailman ja omantunnon mukaan. Toivottavasti äänestät Kokoomusta!

 

Kaikkea hyvää kevääseen!

Nina Uski

0400 625 101

www.ninauski.fi

ninauski10@gmail.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon

© 2019 Nina Uski, Mainostoimisto Pisara Oy, Porvoo

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon